Vítek Novák

Skandál: Češi Romům záměrně kazí snahu v péči o chrup

4. 11. 2010 19:58:02
V Praze se rozmáhá nový fenomén. Obyvatelé hlavního města se totiž rozhodli, že svým romským spoluobčanům rozhodně nic nedarují – alespoň co se v péči o chrup týče. Statistiky totiž mluví jasně: 9 z 10 Romů nemá v ústech jediný zubní kaz, zatímco Čechy sužuje přítomnost nepříjemných kazů stále více. „Problém zaznamenáváme hlavně u malých dětí, které mají v dnešní době snadný přístup k sladkostem a jiné nezdravé stravě. Zuby se českým dětem kazí stále rychleji a nezdá se, že by s tím jejich rodiče hodlali něco dělat,“ nechal se slyšet stomatolog Jan Sklovina.
ilustrační foto
ilustrační fotoyoutube

„Zlatá stověžatá“ je tak opět svědkem skandálních případů nevídané rasové diskriminace. Jak dokazuje nejedna videonahrávka, Češi přišli na skutečně „vynalézavý“ způsob, jak statistiky o zubních kazech zvrátit ve svůj prospěch. Romům totiž záměrně odpírají přístup k základním hygienickým prostředkům, jako je zubní pasta či voda na vyplachování úst.

Postup je jednoduchý – pracovníci hypermarketů „vyčíhají“ příslušníka romské menšiny a poté, co si řádně nakoupené a zaplacené hygienické prostředky odnáší v útrobách svých tepláků, jim je pod záminkou „podezření z krádeže“ zabaví a vrátí zpět do obchodu. To vše před zraky kolemjdoucích. Neskutečné.

Jeden z takových případů se odehrál před pár hodinami. Zde je důkaz!

Autor: Vítek Novák | karma: 31.09 | přečteno: 2938 ×
Poslední články autora